Info! Please note that this translation has been provided at best effort, for your convenience. The English page remains the official version.

Join us for the AFRINIC Board Webinar on 26 August 2019 as from 09:00 am UTC

Published On -

(Arabic version)

 

board webinarThe AFRINIC Board of Directors invites all interested community members to a webinar on Monday, 26 August 2019 from 09:00 am-10:00 am UTC. The webinar will discuss a number of issues.

First, the webinar is a follow-up on the Town Hall/Board Community Engagement session held on 20 June 2019 during the Africa Internet Summit 2019 in Kampala, Uganda. The webinar will allow those not in Kampala and others to share with the Board their views on challenges facing AFRINIC.

This will also give them an opportunity to make suggestions on how the challenges should and can be handled and resolved. In addition, the Board will use the webinar to respond to some issues raised in Kampala. Of particular interest are issues relating to the improvement of AFRINIC as an organisation, and how the Board interacts with the AFRINIC community.

The Board will further consult the Community at Large on the contents of the next Strategic Plan.

The webinar will be available on ZOOM at https://zoom.us/j/639118454, and will open 15 minutes earlier, at 08:45 am UTC.

Please join us on Monday to discuss these important matters.

 


 

زملائي الأعزاء،

 

يدعو مجلس AFRINIC جميع أعضاء المجتمع المهتمين إلى ندوة عبر الإنترنت يوم الاثنين ، 26 أغسطس ، 2019 من الساعة 9:00 صباحًا إلى 10:00 صباحًا بالتوقيت العالمي المنسق. سوف الندوة معالجة عدد من القضايا.

يتبع الندوة عبر الويب جلسة مشاركة المجتمع التي عقدت في 20 يونيو 2019 في قمة الإنترنت 2019 في كمبالا ، أوغندا. سيسمح الندوة عبر الإنترنت للأشخاص الذين لم يكونوا حاضرين في كمبالا وغيرهم بمشاركة وجهات نظرهم بشأن التحديات التي تواجه AFRINIC مع المجلس.

كما سيمنحهم فرصة لتقديم اقتراحات حول كيفية التعامل مع التحديات وحلها. بالإضافة إلى ذلك ، سوف يستخدم المجلس التنفيذي الندوة عبر الإنترنت للإجابة على بعض الأسئلة المثارة في كمبالا. القضايا المتعلقة بتحسين AFRINIC كمنظمة وكيف يتفاعل مجلس الإدارة مع مجتمع AFRINIC هي ذات أهمية خاصة.

سيقوم المجلس بعد ذلك بالتشاور مع المجتمع بأكمله بشأن محتوى الخطة الإستراتيجية التالية. سيكون الويبينار متاحًا على ZOOM على الموقع https://zoom.us/j/639118454 وسيتم فتحه قبل 15 دقيقة في الساعة 08:45 بالتوقيت العالمي.

انضم إلينا يوم الاثنين لمناقشة هذه القضايا الهامة.

مجلس إدارة AFRINIC

 

Print Friendly, PDF & Email
Last Modified on -
Date and time in Mauritius -